Örnek vergi mükellefleri plaketle ödüllendirildi

İnegöl Belediyesi, 24 yıldır ödemelerini düzenli yapan biri 70 diğeri 63 yaşındaki iki örnek mükellefini plaketle ödüllendirdi.

Örnek vergi mükellefleri plaketle ödüllendirildi

Çeşitli vergilendirmelerle ilgili mükellefleri bulunan İnegöl Belediyesi, mükelleflerini plaketle onurlandırdı. Belediye Başkanı Alper Taban, 24 yıldır ödemelerini düzenli yapan 70 yaşındaki Cemal Adekanlı ve 63 yaşındaki Fevzi Zambak’ı evlerinde ziyaret ederek plaket takdim etti.

Belediye Başkanı Alper Taban’ı evlerinde ağırlayan iki örnek vergi mükellefi de bu yaşta böyle bir plaket almanın kendileri için onur verici olduğunu söylediler. 

Belediye Başkanı Alper  Taban, “İki amcamızı ziyaret ederek, belediyemize 24 yıldır düzenli bir şekilde ödedikleri vergi ödemelerinden dolayı teşekkür edip, bu örnek davranışlarını plaketle taçlandırmak istedik. Belediye hizmetlerinin aksamadan yerine getirilmesi ve İnegölümüzün örnek bir şehir olma yolunda emin adımlarla ilerleyebilmesi için ödeme mükellefiyetleri olan vatandaşlarımızın yükümlülüklerini zamanında, tam ve eksiksiz yerine getirmeleri önem kazanıyor.

Bu itinayı gösteren Cemal ve Fevzi amcamıza yürekten teşekkür ediyorum. İki mükellefimiz de 1994 yılından beri yani 24 yıldır kurumumuza ödemelerini zamanında, düzenli ve itina ile ödeyen örnek kişilerden” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X