Örnek yine şampiyon

Okullararası Kayak İl Birinciliği’nde fırtına gibi esen Özel Emine Örnek Okulları, Uludağ’daki organizasyonda minik erkekler, küçük kız ve erkekler ile yıldız kız ve erkeklerde takım halinde şampiyon oldu.

Örnek yine şampiyon

Uludağ’da gerçekleştirilen Okullararası Kayak İl Birinciliği’nde Özel Emine Örnek Okulları fırtınası esti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve 20 okuldan 120 sporcunun katıldığı organizasyonda Özel Emine Örnek Okulları kayak takımları başarılı sonuçlar elde ederek bir kez daha farkını ortaya koydu. Sergiledikleri mükemmel performanslar sonucunda, Emine Örnek Koleji takımları, 5 kategoride de takım halinde zirveyi kaptırmadı.

İDDİASINI GÖSTERDİ

Kayakta üstün başarısını sürdüren Özel Emine Örnek Koleji, 30 Aralık’ta gerçekleştirilen organizasyonda minik erkeklerde takım halinde birincilik kürsüsüne çıkarken, küçük kızlarda da zirveyi kimseye kaptırmadı. Küçük erkeklerde rakiplerini geride bırakmayı başaran Özel Emine Örnek Okulları, yıldız kız ve erkeklerde de Bursa şampiyonu olmayı başararak bu spordaki iddiasını da ortaya koydu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X