Sen neymişsin İnegölspor: 2-0

Yükselişe geçen Bursa ekibi, aldığı önemli galibiyetle ligdeki son 7 maçından 14 puan çıkardı

Sen neymişsin İnegölspor: 2-0

Bordo beyazlılar, TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta yenilgisiz liderlik koltuğunda oturan Manisa Futbol Kulübü’ne deplasmanda 2 golle geçti ve ilkyarının bitimine 1 hafta kala play-off yolunda dev bir adım attı.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden İnegölspor, deplasmanda yenilgisiz lider Manisa Futbol Kulübü’nü 2-0 mağlup ederek çıkışını sürdürdü. Ligde yükselişe geçen ve oynadığı son 6 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi alan Bursa ekibi, Mümin Özkasap Stadı’nda oynanan karşılaşmada lidere de şans tanımadı. Rakibine de ligdeki ilk yenilgisini tattıran bordo beyazlılar, ilkyarının bitimine 1 hafta kala play-off yolunda önemli bir adım attı. İlkyarısı golsüz eşitlikle tamamlanan mücadelenin ikinci devresine etkili başlayan Bursa ekibi, rakip kalede pozisyonlar da buldu. Bordo beyazlılar, 77’de ise üstünlüğü yakaladı.

CENGİZ BİTİRDİ

Bu dakikada rakip fileleri Bilal ile havalandıran İnegölspor, 1-0 öne geçti. Golden sonra rahatlayan ve kontrataklarla gol arayan Bursa ekibi, risk alan rakibi karşısında da pozisyonlar bulmaya başladı. Mücadelenin 86. dakikasında ise Cengiz’le farkı 2’ye çıkaran bordo beyazlılar, karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı. Bu sonuçla ligdeki son 7 maçından 14 puan çıkaran İnegölspor, rakiplerinin puan kaybı sonrasında ilkyarının bitimine 1 hafta kala play-off yolunda önemli bir adım atarken, lider Manisa Futbol Kulübü’ne de ligdeki ilk yenilgisini tattırdı.

STAT: Mümin Özkasap

HAKEMLER: Alper Oran (**) Arif Dilmeç (**) Abdülhamit Söyler (**)

GOLLER: Dk. 77 Bilal, Dk. 86 Cengiz (İnegölspor)

SARI KARTLAR: Zahit, Umut, Onur (Manisa FK), Selimcan, Emre, Hacı Mustafa, Batuhan,Tayfun (İnegölspor)

MANİSA FUTBOL KULÜBÜ: Ömer (**) Mustafa (**) Erman (**) Zahit (**) Oğuz (**) Erhan (**) Umut (*) (Dk. 60 Onur *) Nizamettin (**) Dilaver (*) (Dk. 60 Sinan *) Serdar (**) Çağrı (*) (Dk. 78 Ferhat *)

İNEGÖLSPOR: Şener (**) Gökhan (**) Cengiz (**) Ahmet Hakan (**) (Dk. 69 Tayfun *) Niyazi Batuhan (**) Selimcan (**) Hacı Mustafa (**) (Dk. 85 Emir) Enes (**) Emre (**) Ömer Faruk (**) (Dk. 66 Cumhur *) Bilal (**)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X