Soyguncudan şaşkına çeviren ifade: Zevk için yaptık

Bursa’da bir kuyumcudan 20 bin lira değerinde altın ve ziynet eşyası çalan 3 şüpheli yakalandı. Şüpheliler adliyeye sevk edildiği sırada gazetecilerin “‘Neden yaptınız” sorusuna “Zevk için yaptık” cevabını verdi.

Soyguncudan şaşkına çeviren ifade: Zevk için yaptık

Osmangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, Salı günü Reyhan Mahallesi Hoşgör Sokağı’nda bir kuyumcu dükkanının soyulmasıyla ilgili çalışma başlattı.

İşyeri ve çevresindeki güvenlik kameralarının kayıtlarını inceleyen polisler, geldikleri kuyumcu dükkanında şüphelilerden birinin eğilip, diğerinin de sırtına çıkarak kepenklerin üstünde açık olan pencereden girdiğini belirledi.

Şüphelilerin M.G., S.A. ve M.K. olduğu tespit edildi. M.G.’nin 21, S.A.’nın 17 ve M.K.’nin 6 suç kaydı bulunduğunu tespit eden ekipler, gece saatlerinde evlerine yapılan baskınlarla gözaltına alındı. Şüphelilerle birlikte, çaldıkları 6 altın kolye, 3 yüzük, 122 kolye ucu, 35 çift küpe ile 17 gümüş küpe ve bileklik ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından şüpheliler adliyeye sevk edildi. Şüpheliler, emniyet çıkışında gazetecilerin, “Neden yaptınız” sorusuna “Zevk için yaptık” cevabını verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X