Suç ve suçluya geçit vermediler

Asayiş Şube’nin motosikletli ekipleri bir yılda bin olaya müdahale etti, 50 bin kişiyi kimlik sorgusundan geçirdi.

Suç ve suçluya geçit vermediler

‘Yunus Timi’ olarak bilinen motosikletli 100 polis, geride bıraktığımız 2017 yılında suçluların adeta korkulu rüyası oldu. Herhangi bir ihbar geldiğinde trafiğin en sıkışık olduğu bölgelerde bile kısa sürede olay bölgesine ulaşan bu ekipler, çoğu kez suçun işlenmesini de önledi. 

Motosikletli asayiş ekipleri, 2017 yılında yaklaşık bin olaya müdahale ederken çeşitli suçlardan dolayı bin 500 kişiye yasal işlem yaptı. Yunus timleri aynı süreçte  yaklaşık 50 bin kişiyi de kimlik kontrolünden geçirip aranan 500’e yakın suçluyu yakaladı. 

Ekiplerin 2017 yılında yaptıkları çalışmalarda 250 adet silah, bin 500 fişek ve mermi, 2 kilo esrar, 2 kilo  metanfetamin, yaklaşık 2 kilo  bonzai, 100 adet uyuşturucu hap, bir miktar da  eroin ve kokain ele geçirildi. 
Zehir tacirlerine de göz açtırmayan Yunus ekipleri uyuşturucu ticaretinde kullanılan 5 adet hassas terazi ye de el koyup, uyuşturucu ticareti yapan 11 kişi gözaltına aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X