Timsah yoğun mesaide

Bursaspor Bayan Voleybol Takımı, Burhan Zümrüttaş yönetiminde yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Timsah yoğun mesaide
RECAİ UYSAL
Bayanlar Voleybol 3. Ligi’nde mücadele eden Bursaspor’da sezon hazırlıkları sürerken, bayram nedeniyle verilen 2 günlük aranın ardından çalışmalar yeniden başladı. Çekirge Spor Salonu’nda antrenmanlarını yoğun tempoda sürdüren yeşil beyazlılar, sezona iyi başlamak istiyor. Yeni sezonda 2. Lig’e çıkmayı hedefleyen Bursaspor’da Antrenör Burhan Zümrüttaş, “Önümüzde dolu dolu 1 ayımız var. Bu sürede lige tam olarak hazır hale geleceğiz” dedi. Çalışmaların hedef doğrultusunda ilerlediğini belirten Zümrüttaş şöyle devam etti:
 
ÜST SIRALARDA OLACAĞIZ

“Kadromuza kattığımız isimlerle güçlendik. Ancak, 2-3 deneyimli oyuncu daha transfer edip kadromuzu daha da iyi hale getirmek istiyoruz. Yönetimimizin bizden istediği lige çıkacak kadroyu oluşturacağız. Oynayacağımız hazırlık maçlarıyla da eksiklerimizi gidermeye çalışacağız. İlk maçımızı Eskişehir Anadolu Üniversitesi ile oynadık. İyi bir maç oldu. Bu hafta da katılacağımız turnuvalar var. Bu maçlarla istediğimiz düzeye geleceğiz. Ligde hazır takımlar var. Biz de ligde üst sıralarda yer alacak ekiplerden biri olacağız.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X