‘Tiyatro şahane bir adrenalin’

Quills Tüy Kalemler adlı oyunuyla önceki akşam Bursalıları selamlayan Erdal Beşikçioğlu, sahne öncesi samimi açıklamalarda bulundu. 

‘Tiyatro şahane bir adrenalin’

SAHNE ÜRKÜTÜCÜ OLABİLİR

Tatbikat Sahnesi’nin dikkat çeken oyunu Quills Tüy Kalemler, önceki akşam Merinos AKKM’nde Bursalı sanatseverlerle buluştu. Oyunda sahneye çıkan usta sanatçı Erdal Beşikçioğlu, temsil öncesi samimi açıklamalarda bulundu. Tiyatro aşkını dile getiren Beşikçioğlu, ‘Tiyatro şahane bir adrenalin. Oyuncunun arzu ettiği heyecanla ilgili bir durum bu. Daha önce yapmamış bir insan için sahne ürkütücü bir yerdir’ dedi. 

HEYECANLANDIRAN SENARYO YOK

Başrolünü üstlendiği ‘Behzat Ç.’nin ardından ’46 Yok Olan’da rol alan Erdal Beşikçioğlu, bir süredir ekrandan neden uzak kaldığını da açıkladı. Beşikçioğlu, ‘Şuanda sahne üstünde oyun oynamaktan keyif alıyorum. Setlerde çok fazla görünmek istemiyorum. Çünkü beni heyecanlandıracak bir hikaye yok. İyi hikaye olduğu zamanlarda setlerde olurum’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X