Yine yeniden Twumasi

Timsah’ın bitmeyen sevdası olan 24 yaşındaki futbolcu için bir kez daha nabız yoklanacak.

Yine yeniden Twumasi

Bursaspor’da bir kez daha Patrick Twumasi gündeme geldi. Yeşil beyazlı kulübün her transfer döneminde ilgilendiği tecrübeli kanat oyuncusuyla yeniden irtibata geçeceği iddia edildi.

Bugüne kadar Twumasi’nin kulübü Astana’yı bonservis konusunda ikna etmekte zorlanan yeşil beyazlılar bir kez daha nabız yoklayacak. Bursaspor’un Twumasi’ye bu ilgisi bu kez Gana basınına da konu oldu. 

GANA’DA HABERLER ÇIKTI

Haberde yeşil Beyazlı kulübün Twumasi ile yeniden ilgilendiği yazılırken, 24 yaşındaki futbolcu ile de bilgiler paylaşıldı. Çıkan haber şu şekilde: ‘Bursaspor, geçtiğimiz yaz Ganalı futbolcunun transferi için girişimlerde bulunmuş ancak 750 bin Euro’luk teklifi reddedilmişti.

Çünkü Astana Kulübü Twumasi için 2 milyon Euro istiyordu.Bursaspor Kulübü, Twumasi için Ocak ayından olumsuz geri dönüş alsa da şimdi yeniden görüşmelere başladı.’

28 MAÇTA 16 GOL

Kulübüyle 1 yıllık daha anlaşması bulunan Ganalı futbolcu, bu sezon 28 maçta 16 kez fileleri havalandırdı. 3’de asist yapan Twumasi, liginin en değerli isimleri arasında yer alıyor.

Başkan Ali Ay’ın tecrübeli kanat oyuncusunu bizzat istediği belirtilirken, araştırmalar yapması için Futbol Direktörü Mustafa Er’e talimat verdiği ifade edildi. 
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X