Zamanı geldi artık Timsah’ım

Beşiktaş karşısındaki görüntüsüyle umut veren Bursaspor, Akhisar’da 3 puan özlemini dindirmek istiyor.

Zamanı geldi artık Timsah’ım

6 haftadır kazanamayan yeşil beyazlılar, Ege’deki kritik maçı kayıpsız geçerek üst sıralara doğru çıkma amacında. 13.30’da başlayacak olan zorlu mücadeleyi Serkan Çınar yönetecek. 

Spor Toto Süper Lig’in ikinci yarısına Başakşehir ve Alanyaspor mağlubiyetleriyle başlayan, Beşiktaş karşısında ise aldığı beraberliğin yanında oynadığı futbolla göz dolduran Bursaspor, bugün Teleset Mobilya Akhisarspor’un konuğu olacak. Akhisar Stadı’nda 13.30’da başlayacak olan mücadeleyi Serkan Çınar yönetecek. Ligde 6 haftadır galibiyete hasret olan yeşil beyazlılar 3 puan özlemine son vererek üst sıralara doğru tırmanmak istiyor. 

11 VE SİSTEM NASIL OLACAK?

Yeşil beyazlı takımda Pablo Martin Batalla’nın sakatlığı sürüyor. Teknik Direktör Paul Le Guen’in Agu ve Ertuğrul Ersoy’un takıma dönmesinin ardından nasıl bir 11 ve sistemle sahaya çıkacağı merak ediliyor. Beşiktaş karşısındaki kadroda ve sistemde fazla değişiklik yapması beklenmeyen Fransız teknik adamın, orta alanda Badu ve Bostock ikilisini birlikte oynatacağı tahmin ediliyor. Ligde 12 haftadır galibiyete hasret olan 21 puandaki Akhisarspor’da ise bu maçın kaybedilmesi durumunda Teknik Direktör Okan Buruk’la yolların ayrılacağı konuşuluyor.

Eşitliği sağlayalım

İki ekip, bugün oynayacakları karşılaşma ile birlikte ligde 12. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 11 karşılaşmada Bursaspor, sahadan 3 kez galibiyetle ayrılırken, Akhisarspor ise 4 mücadelede gülen taraf olmayı başardı. Manisa’da Akhisarspor’a karşı ligde çıktığı 6 maçın yalnızca 1’ini kazanabilen Bursaspor, bu maçlarda 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Ligin ilk yarısında Bursa’da oynanan karşılaşmayı Bursaspor, 3-0’lık skorla kazanmıştı.

Okan Buruk’a şansımız tutuyor

Akhisarspor’un 44 yaşındaki çalıştırıcısı Okan Buruk, teknik direktör olarak ligde 4 farklı takımla Bursaspor’a karşı 7 maçta mücadele etti. Bu maçlarda yalnızca 1 galibiyet alabilen Buruk, 6 maçta ise sahadan puansız ayrıldı.

Maç heyecanı OLAY TV’de

Bursaspor’un bugün Telesit Mobilya Akhisar’la oynayacağı karşılaşmanın tüm detayları OLAY TV ekranlarında olacak. Akhisar Stadı’ndan maç öncesi ve sonrasında yapılacak canlı bağlantılarla taraftarlar atmosferi yakından takip etme fırsatı bulacak. 

Sow yine yok!

Bursaspor’da Akhisar maçı öncesi birçok eksik bulunuyor. Uzun süredir takımdan ayrı kalan kaptan Pablo Martin Batalla bu maçta da forma giyemeyecek. Batalla’nın yanı sıra sakatlıkları devam eden Kubilay Kanatsızkuş, Emre Taşdemir ve Cristobal Jorquera da takımını yalnız bırakacak. Kasık ağrılarının artması sebebiyle önceki günkü idmanda yer almayan Moussa Sow’da forma giymeyecek. Akhisarspor’da ise Kadir Keleş sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. Her iki takımda da cezalı oyuncu bulunmuyor.
 

STAT: Akhisar Stadyumu

SAAT: 13.30

HAKEMLER: Serkan Çınar, Erdem Bayık, M.Salih Mazlum

TM AKHİSAR BELEDİYESPOR EKSİK: Kadir Keleş 

BURSASPOR EKSİKLER: Batalla, Sow, Kubilay 

BİLET FİYATLARI: Bursaspor biletleri tükendi

13.30 beIN SPORTS

TM AKHİSARSPOR

1 Milan Lukac 
11 Onur Ayık 
13. Hugo Costa 
24 Dany
19 Ömer Bayram 
20. Sissoka 
29 Olcan Adın 
31 Danıel Larsson 
77 Sergıo Borges 
10 Soner Aydoğdu
21. Yevgen Seleznov 

 BURSASPOR 

1 Harun Tekin 
26 Barış Yardımcı
6 Titi 
93 Ekong
23 Aziz Eraltay 
25 Abdullahi Shehu
51 John Bostock 
77 Emanuel Badu 
29 Dzon Delarge 
32 Yusuf Erdoğan
28 Bogdan Stancu 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X