1-1’lerini yediler

Sakin başlayan maçta ikinci yarıda olanlar oldu… Demirtaş ve Fethiye İdman Yurdu’nun 1-1 berabere kaldığı mücadele zaman zaman gerginleşti…

1-1’lerini yediler

Umut Kutluca

U19 Play-Off maçında Demirtaşspor ile Fethiye İdman Yurdu karşılıklı attıkları 1’er gole razı oldular. Atıcılar 1 Sahası’nda oynanan ve orta saha mücadelesiyle başlayan maçta Serkan İşliyen, 27. dakikada Demirtaş’ı öne geçiren golünü kaydetti. Kırmızı beyazlılar ilkyarının son dakikalarında beraberlik için çabaladı. Fethiye’nin atakları 41 dakikada meyve verdi ancak Melik Taşkesen’in iyi şutu defanstan döndü.

HIRSLANDILAR…

İkinci yarıya iki takım da daha hırslı başladı. Ancak 49. dakikada yaşanan ikili mücadele sonucu saha karıştı. Olayların yatışması sonrası maç 3 dakikalık aranın ardından tekrar başladı. 75. dakikada kırmızı beyazlı futbolcu Efe Yılmaz altı pas içinde pozisyon sonrası penaltı bekledi ancak hakem ‘oyuna devam’ dedi. Fethiye aradığı golü 80 dakikada Yiğit Durdu’nun ayağından bulurken, maçın skoru da belirlemiş oldu: 1-1.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X