‘1-2 transfer daha yapabiliriz’

UNİTİMSAH’ın iftarına katılan Başkan Ali Ay ‘Hocamız ile kamptan sonra konuşacağız. İhtiyacımız olursa yeni oyuncular alabiliriz’ dedi.

‘1-2 transfer daha yapabiliriz’

Üniversiteli Bursasporlular Derneği’nin (UNİTİMSAH) geleneksel iftarı önceki akşam Kültürpark Sadabat Sarayı’nda gerçekleştirildi. İftar yemeğine Bursaspor Başkanı Ali Ay, yöneticiler Ali Ademoğlu, Ali Turan, Yüksel Çolak, Cem Öztürk, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, altyapı antrenörleri, dernek üyeleri ve davetliler katıldı. 

Başkan Ali Ay, gecede yaptığı konuşmada Bursaspor camiasının bir olduğu sürece bütün zorlukların üstesinden gelebileceğini söyledi. Ali Ay şöyle konuştu: ‘Beraber olduğunuz müddetçe Bursaspor’un sırtı yere gelmez.19 Ocak tarihinde göreve geldik.’

PROJELERE DEVAM

‘Bu tarihten beri mali tablo ile ilgileniyoruz. Ancak bütün zorluklara rağmen takımımız tam olarak kampa gidecek. Hocamız ile kamptan sonra konuşacağız ve belki 1-2 transfer daha yapabiliriz. Biz öncelikle takım olmaya çalışacağız. Takım olduktan sonra da şampiyonluk için uğraş vereceğiz. Bakarsınız bu sene de olabilir.’ Dernek Başkanı Cem Tunçbilek ise ‘Bursaspor’un geleceğine ışık tutacak olan projelere imza atmaya devam edeceğiz. Bursaspor’un menfaatlerini korumaktan tek bir an bile geri durmayacağız’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X