1 günde gönülleri fethetti!

Bursaspor’a 36 saat önce transfer olduğunu ifade eden John Bostock, ‘Bazen yeni bir takıma geldiğinizde belki de en iyisi ateşin içerisine girmektir. Benim için de Beşiktaş maçı öyle oldu’ dedi. 

1 günde gönülleri fethetti!

Bursaspor’un ara transfer döneminin son gününde Fransa’nın RC Lens kulübünden transfer ettiği John Bostock, 1 gün sonra çıktığı Beşiktaş maçındaki performansıyla sınıfı geçti. 

Transferin ardından, oynanan ilk karşılaşmada ilk 11’de görev alan İngiliz orta saha oyuncusu Bostock hırslı ve başarılı performansıyla taraftarların yüzünü güldürdü. Yüzde 77’lik pas yüzdesiyle oynayan İngiliz oyuncu, ikili mücadelelerde de yüzde 62’lik performans sergiledi. Bostock ayrıca 90 dakika boyunca 27 başarılı pas attı. 

Taraftar muhteşem

Taraftara hayran kaldığını belirten Bostock, ‘Bursaspor’a geleli tam 36 saat oldu. Ama şimdiden bu takımın tutkusunu hissediyorum. Aynı zamanda bu maçın önemini de hissediyorum, o yüzden kazanamadığımız için üzgünüm. Bazen yeni bir takıma geldiğinizde belki de en iyisi ateşin içerisine girmektir. Benim için de Beşiktaş maçı öyle oldu. Ateşin içindeydim. Bu yüzden de ilk maçımı oynayabildiğim için mutluyum. Buraya gelmeden önce taraftarları tanıyordum, William Ekong da bana taraftardan bahsetmişti. Bir kez daha oynamak için sabırsızlanıyorum’ dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X