1.Lig’de kritik gün! Kimler finalist olacak?

15.30’da RH Bandırma-Eyüpspor, 18.00’de ise İstanbulspor-BB Erzurumspor maçları oynanacak

1.Lig’de kritik gün! Kimler finalist olacak?

Spor Toto 1. Lig’de yarı final mücadelesinin rövanş maçları bugün oynanacak.

Royal Hastanesi Bandırmaspor, 1-0’ın rövanşında Bandırma 17 Eylül Stadı’nda saat 15.30’da Eyüpspor’u konuk edecek. Eyüpspor’un her türlü galibiyet ve beraberlikte adını finale yazdıracağı eşleşmede, bir farklı Bandırmaspor galibiyeti durumunda müsabaka uzayacak. Ev sahibi ekip ise maçı 2 veya daha farklı skorlarla kazanması durumunda tur atlayacak.

İSTANBUL AVANTAJLI
Günün bir diğer yarı final rövanşında ise İstanbulspor ile Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda saat 18.00’de karşı karşıya gelecek. İlk maçı İstanbulspor’un deplasmanda 4-2 kazandığı eşleşmede, ev sahibi ekibe her türlü galibiyet ve beraberliğin yanı sıra 1 farklı mağlubiyette final için yetecek.

Müsabakayı 2 farkla konuk ekibin kazanması durumunda ise 15’er dakikalık uzatma devrelerine geçilecek. Erzurumspor, 3 ve daha farklı galibiyet alması durumunda ise adını finale yazdıracak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X