1 lira kavgası

Mersin’in Tarsus İlçesi’nde parkomat görevlisi ile sürücü arasında 1 liralık park ücreti yüzünden çıkan kavga güvenlik kamerasına yansıdı.

1 lira kavgası

İlçe merkezindeki Ali Menteşoğlu Caddesi’nde adı açıklanmayan parkomat görevlisi ile aracını park eden sürücü arasında daha önceye ait olduğu ileri sürülen 1 liralık borç yüzünden tartışma çıktı. Araç sürücüsü böyle bir borcunun bulunmadığını ve bu durumun sürekli yaşandığını ifade ederek ödemeye yapmayacağını söyledi. Bu nedenle başlayan tartışma bir anda kavgaya dönüştü. Otomobilin arkasında yumruklar ve tekmelerlere birbirine giren iki kişinin kavgasına sürücünün yanındaki bir kişi de katıldı. Bu sırada yere düşen parkomat görevlisi ile kavga eden kişiler çevreden yetişen vatandaşlar tarafından güçlü ayrıldı. Ancak kendilerini ayıran kişilerin elinden kurtulup kaldırım kenarında bulunan plastik sandalyeyi alan parkomat görevlisi, kavga ettiği kişilerden birinin  başına vurdu. Kavga vatandaşlar tarafından güçlükle önlendi. 2 kişi olay yerinden uzaklaşırken, parkomat görevlisi şikayetçi oldu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X