1 maç ve 35 gol: 18-17

Naz Özdilek ve Osmangazi Ortaokulları arasındaki maçın normal süresi 2-2 bitti. Ardından kullanılan 15’er penaltının hepsi gol olurken, Naz Özdilek’in kalecisi Recep kurtardığı ve attığı penaltıyla turu getirdi.

1 maç ve 35 gol: 18-17

TOLGA ÖZTAŞ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Okul Spor Faaliyetleri Yıldız Erkekler 2. Küme A Grubu’nda Yıldırım Naz Özdilek Ortaokulu, Osmangazi Ortaokulu’nu penaltılarla 18-17 mağlup etti. 

Karşılaşmanın normal süresi kırmızı beyazlılardan 10’da Muratcan ve 13’te Eren ile Osmangazi Ortaokulu’ndan 4’te Salih ve 40’ta Davuthan’ın attığı gollerle 2-2 berabere bitti.

Sonucu Recep belirledi!

Normal süresi son ana kadar heyecana sahne olan maçın penaltı atışlarıda oldukça çekişmeli geçti. Kullanılan ilk 15’er penaltının hepsi gol oldu. 16. penaltıları kaleciler kullandı. 

Naz Özdilek’in kalecisi Recep önce rakibi Emincan’ın penaltısını kurtarırken daha sonra ise kullandığı atışı gole çevirerek maçı kazandıran isim oldu.

SAHA: Atıcılar-2B

HAKEM: Osman Erezkara (***)

GOLLER: Dk.4 Salih, Dk.40 Davuthan (Osmangazi), Dk.10 Muratcan, Dk.13 Eren (Naz Özdilek)

PENALTILAR: 16-15

NAZ ÖZDİLEK ORTAOKULU: Recep (**), Adnan (**), Furkan (**), Eren (***), Hakkıhan (**), Nurican (***), Muratcan (**), Nurettin (**)

OSMANGAZİ ORTAOKULU: Emincan (**), Galip (**), Cengiz (**), Uğur (*), Davuthan (***), Hüseyin (**), Salih (***), Erdem (**)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X