1 Mayıs kutlamalarının adresi Kent Meydanı

Türkiye Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK), Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK), Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) ile Türk Tabipleri Birliği (TTB), 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü Bakırköy Halk Pazarı’nda kutlaya

1 Mayıs kutlamalarının adresi Kent Meydanı

Bursa’da ise kutlamaların adresi Kent Meydanı olacak. 

Buna göre, Saat 13.00’da Atatürk Stadyumu önünde toplanacak gruplar, saat 14.00’da buradan yürüyüşe geçecek. Saat 15.00 itibariyle Kent Meydanı’nda olacak grup, miting ve Suavi konserinin ardından dağılacak. 

Bursa’daki 1 Mayıs kutlamalarından dolayı trafikte de düzenleme yapıldı.

Emniyet’ten yapılan açıklamada, 1 Mayıs kutlamalarının 13.00-17.00 saatleri arasında Kent Meydanı’nda yapılacağı hatırlatılarak, “Kutlama çerçevesinde  07.00-20.00 saatleri arasında Stadyum Kavşağı’ndan Merinos Kavşağı istikametine Stadyum Caddesi iniş ve çıkış, Ipekiş Kavşağı ve Darmstad Caddelerinin her iki yönlü geliş ve gidiş istikametleri etkinlik yürüyüşü sırasında araç trafigine kapatılacaktır. Gençosman Kavşağından, Kent Meydanı – Uluyol Kavşağı – Hakimiyet Kavşağının geliş ve gidiş istikameti ve Fevzi Çakmak Caddesi çıkış istikameti ise miting süresince şerit daraltma uygulanacak ve kısa süreli araç trafiğine kapatılacaktır” denildi.

​Açıklamada, Gençosman Kavşağı’ndan ve Uluyol Kavşagı ile Fomara Meydanı istikametine geçmek isteyen sürücülerin Ankara Yolu – Gökdere Bulvarı – Gökdere Kavşagı – Haşimişcan Caddesini kullanarak Fomara Meydanı istikametlerini, Altıparmak Caddesi Stad Kavşağı’ndan izmir-Ankara yoluna çıkmak isteyen sürücülerin ise Çekirge Caddesi – Çelik Palas Lambalar – Cumurcul Kavşağı istikametlerini kullanabilecekleri duyuruldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X