1 milyon 262 bin TL ve 3 tribün kapatma

Bursaspor’un bu sezon aldığı cezalar maddi anlamda büyük kayıp yarattı.

1 milyon 262 bin TL ve 3 tribün kapatma

Aldığı bir galibiyetin parasını TFF’ye iade eden yeşil beyazlılar, tribünleri kapanan maçlarda ise hasılat gelirinden oldu. Bundan sonraki süreçte ise cezalar artarak devam edecek.

Bursaspor’un başı bu sezon cezalarla ciddi anlamda dertte…Hemen her maçında PFDK’ya sevkedilen edilen yeşil beyazlı kulübün yaşadığı kayıp ciddi boyutlara ulaştı. Birçok maçta gerek taraftarların neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat, gerek saha olayları gerekse takım halinde sportmenliğe aykını davranış nedeniyle cezaya maruz kalan Bursaspor, bu sezon toplam 1 milyon 262 bin TL ve 3 kez tribün kapatma cezası aldı. 

CEZALAR ARTIYOR

Yeşil beyazlılar, Fenerbahçe maçında 220 bin TL ve tribün kapatma, Gençlerbirliği randevusunda ise 250 bin TL ve yine tribün kapatma, Mersin İdmanyurdu randevusunda ise 300 bin TL ve tribün kapatma cezası almıştı. Timsah, ligin ilk haftasında oynadığı Galatasaray maçında ise geçen sezondan sarsan cezası nedeniyle maraton ve kapalı kale arkasındaki tribün desteğinden mahrum kalmıştı. 

ARTARAK DEVAM EDİYOR

Bundan sonraki süreçte ise cezalar artarak devam edecek. Artık temsilciler tarafından yazılan raporlarda kayıt altına alınacak en ufak bir şeyde 350 bin ve tribün kapatma, ardından 400 bin ve tribün kapatma cezaları gelecek. 9.10.11.12 ihlallerde ise 1 maç seyircisiz ve 500 bin TL, 13 ve üstü ihlallerde ise 2 maç seyircisiz ve 500 bin TL cezaları da hazırda bekliyor.

İŞTE BU SEZON ALINAN CEZALAR

Bursaspor-G.Saray: 50 bin TL

Bursaspor-Beşiktaş: 110 bin TL

Balıkesir-Bursaspor: 20 bin TL

Bursaspor-Sivasspor: 150 bin TL

Bursaspor-Fenerbahçe: 220 bin TL+Tribün kapatma

Karabük-Bursaspor: 67 bin TL

Bursaspor-Trabzon: 10 bin TL

G.Saray-Bursaspor: 85 bin TL

Bursaspor-G.Birliği: 250 bin TL+Tribün kapatma

Bursaspor-Mersin İY: 300 bin TL-Tribün kapatma

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X