1 numaralı markamız Bursaspor

‘Zirve yürüyüşünde birlikte olmak, dikkat çekmek için buradayız’ Başkan Mesut Mestan, Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaşa teşekkür etti. 

1 numaralı markamız Bursaspor

Bursaspor Başkanı Mesut Mestan, şehir olarak güzel bir birliktelik yaşadıklarını ve buna herkesin destek olması gerektiğini söyledi. Mestan, ‘3 haftada güzel bir başarı elde ettik. Ligin daha başındayız. Önemli olan ligin sonunu bu şekilde bitirerek, ait olduğumuz yer olan Süper Lig’e dönmek. Biz ne zaman Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’a ulaşmak istesek, ulaştık. Her zaman bizim yanımızda oldu. Kendisine teşekkür ederek, desteklerinin çoğalarak devam etmesini istiyoruz’ diye konuştu. 

1 numara markamız

Şehrin dinanikleriyle transfer tahtasını açmaya başardıklarını ifade eden Başkan Mestan, “Bursaspor bizim gözbebeğimiz. Zirve yürüyüşünde birlikte olmak, dikkat çekmek için buradayız. Kaybolan ümidimizi diriltmek, şehri kenetlemek için buradayız. 1 numaralı markamız Bursaspor’dur. Onun için herkesi, bu güzel atmosfere davet ediyoruz. 2009-10 sezonundaki mutluluğumuzu gözümüzün önüne getirerek çalışıyoruz” dedi. 

***

1963 forma aldı

Başkan Mesut Mestan, desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a teşekkür etti. Mestan, ‘Başkanımız sağolsun daha ilk maçımızda formamız reklamsız kalmasın dedik sağolsun hemen BUDO’yu verdi. Ardından 1963 adet forma satın alacağını söyledi ve parasını hemen gönderdi. Kendisine teşekkür ediyorum. Diğer forma alma sözü verenlerini de destek için en yakın zamanda bekliyoruz’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X