‘1 puan bizi üzdü’

Osmanlıspor karşısındaki beraberliğin hesapta olmadığını belirten 2. Başkan Ademoğlu, ‘4 maçlık periyotta en çok puanı alarak ilk beş içerisinden kopmak istemiyoruz’ dedi.

‘1 puan bizi üzdü’

Bursaspor 2. Başkanı Ali Ademoğlu, 0-0 berabere kaldıkları Osmanlıspor maçında aldıkları 1 puanın arzuladıkları netice olmadığını söyledi. Karşılaşmaya galibiyet için çıktıklarını belirten Ademoğlu, ‘Bursaspor olarak Osmanlıspor karşısına galibiyet için çıkmıştık. Bu maçla birlikte oynayacağımız 4 karşılaşmalık seri, bizim ligde nerelerde olacağımızı, hedefimizin neler olacağını gösterecekti. Aldığımız tek puana takım olarak üzüldük. Beraberlik için gelen rakibimiz karşısında bir puan aldık’ dedi. 

İlk 5’ten kopmak istemiyoruz

Bundan sonra sırasıyla Aytemiz Alanyaspor, Atiker Konyaspor, Kardemir Karabükspor ve Akhisar Belediyespor maçlarının olduğunu ifade eden Ali Ademoğlu, ‘Bu 4 karşılaşmada alacağımız galibiyetler, bizim ligdeki konumumuzu ortaya çıkaracaktır. En çok puanı alarak ilk beş içerisinden kopmak istemiyoruz’ diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X