1 puan iyi geldi

İnegölspor Başkanı Güç, Diyarbakır deplasmanından istediklerini aldıklarını söyledi

1 puan iyi geldi

SADULLAH ORGAN

Başkan Eşref Güç, Amedspor karşısında 10 kişi kaldıktan sonra zorlandıklarını belirterek, ‘Diyarbakır zor bir deplasman. Beraberlik bize yaradı’ dedi. 

İnegölspor Başkanı Eşref Güç, deplasmanda 0-0 berabere kalınan Amedspor maçında alınan 1 puanın önemli olduğunu söyledi. Diyarbakır’daki maçın iyi bir atmosferde başladığını belirten Güç, ‘Zaman zaman daha iyi oynamaya çalışan taraf olmaya çalıştık. 62. dakikada Ekrem 2. sarı karttan kırmızı kart görmesi ile kalan dakikaları 10 kişi oynamanın getirdiği dezavantajı yaşadık. Rakip yüklenmeye başladı. Onlarında 1-2 gol pozisyonu, bizimde net bir tane gol pozisyonumuz vardı. Ama maç ortada geçti. Biz maçı biraz beraberlik üstüne kurmuş gibiydik. Sonuçta istediğimiz aldık’ dedi. 

Seriye geçeriz

Deplasmanda alınan 1 puanın iyi olduğunun altını çizen Başkan Eşref Güç, ‘Çünkü Diyarbakır zor bir deplasman. Bütün takımların burada oynayacakları maçlar zorlu geçecektir. Maçta ufak tefek gerginlikler oldu ama biz ona gerginlik diyemeyiz. Yapanlar bir kaç kendini bilmez taraftardı. Amedspor’unda puana ihtiyacı vardı. Bizim de vardı. Umarım bu zorlu deplasmanda alınan 1 puan gelecek haftalara 3 puanlı galibiyete dönüşür. Bu hafta Tuzlaspor galibiyetiyle biran önce üst sıralardaki yerlere çıkmak istiyoruz’ diye konuştu. 

İyi ağırlandık

Başkan Eşref Güç, maç öncesi ve sonrası çok iyi karşılandıklarını belirterek, Amed Sportif Faaliyetler Kulübü Başkanı Ali Karakaş’a, yöneticilerine ve sağ duyulu davranan taraftarlarına teşekkür etti. Güç, 3 yıl önce oluşturdukları dostluğun bu maç öncesi ve sonrasında da devam etmesinden memnuniyet duyduklarını söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X