10 bin Euro masraf ne olacak? Üst üste ikinci maç!

7Days EuroCup maçı için önceki gün Fransa’ya giden Frutti Extra Bursaspor, Nanterre 92’de 6 oyuncunun testinin pozitif çıkması üzerine yine maç oynayamadı.

10 bin Euro masraf ne olacak? Üst üste ikinci maç!

Tarihinde ilk kez 7Days EuroCup’ta mücadele eden Frutti Extra Bursaspor, Slovenya deplasmanının ardından Fransa’da da rakibinde çıkan 6 koronavirüs vakası nedeniyle maç oynayamadan ülkeye geri dönüyor.

Bu akşam oynanması gereken Nanterre 92-Frutti Extra Bursaspor, EuroCup basketbol maçı Fransız kulübünde 6 oyuncunun testinin pozitif çıkmasının ardından Covid-19 protokolleri nedeniyle ertelendiği duyuruldu.

10 BİN EURO MASRAF NE OLACAK?
7Days EuroCup D Grubu’nda ligin ikinci haftasında Slovenya’da Ljbljana ile oynaması gereken maçı rakibindeki Covid-19 vakaları nedeniyle oynayamayan Bursaspor, önce hükmen galip sayılmış ardından maçın ertelenme kararıyla şoke olmuştu.

Yeşil beyazlıların dünkü karşılaşmasının da ertelenmesi can sıktı. Fransa deplasmanı için 10 bin Euro masraf eden Bursaspor’un iki maddi zararının nasıl karşılanacağı henüz netlik kazanmış değil. İki maçı ertelenen Potanın Timsahları oynadığı 3 karşılaşmada henüz galibiyete ulaşamadı. Yeşil beyazlı kafile yarın Fransa’dan yurda dönecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X