10 bin takipçisi olmayana iş yok

Gelişen teknoloji manken olmak için aranan özelliklere de etki ediyor. Şirketler sosyal medyada etkin olmayan mankenlere iş vermekten kaçınıyor.

10 bin takipçisi olmayana iş yok

Güzel ve fit bir görünüme sahip olmak artık mankenlik yapmak için yeterli olmayabilir. Avustralya’nın önde gelen mankenlik ajanslarından Vivien’s’in yöneticisi Catherine McGill, bu meslek için aranan yeni kriterlere açıklık getirdi.

İngiliz Daily Mail gazetesine konuşan Catherine McGill, son dönemde müşterilerinin Twitter ve Instagram gibi sosyal medya platformlarında etkin olan kişiler ile çalışmak istediğini belirtiyor.

Firmaların 10 binden az takipçisi olan mankenlerle çalışmaya yanaşmadığının altını çizen McGill, artık mankenlerin sosyal medyadaki etkilerine göre de kategorize edildiklerini söylüyor. 

Bir markanın adını duyurmasından sosyal medyanın önemli bir rolü olduğunu belirten McGill, firmaların da bu gerçeği fark ettiğini, önümüzdeki günlerde blog yazabilen ve sosyal medyanın farklı alanlarında kampanyaya destek olabilen mankenlerin revaçta olacağının altını çiziyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X