10 günde 2750 kombine

Eldeki yıldızlar gidiyor ancak Bursaspor’da kombine rakamı yine fena gitmiyor.

10 günde 2750 kombine

Yeşil beyazlı kulüp, geçen sezon satılan kombine rakamına ulaştı. Lig startına kadar rakamın 10 bine çıkması beklenirken genel satış pazartesi günü başlayacak. Timsah Arena’nın yetişmemesi durumunda çeşitli önlemler alındı. 

Elindeki birçok yıldızı kaptıran ve gücü oranında kadroya takviye yapmaya devam eden Bursaspor’da kombine bilet satışları devam ediyor. Yapımı süren Timsah Arena için belirlenen kombinelerde ilk hak 2014-2015 sezonu kombine bilet sahiplerine verilmiş ve satışlar 6 Temmuz’da start almıştı. 12 Temmuz’ta sona eren bu satışların ardından şuan Divan Kurulu ve Genel Kurul üyelerine satışlar devam ediyor. Yeşil beyazlı kulüpte 10 gün içinde satılan kombine rakamı ise 2 bin 750 oldu. Bu rakam geçen sezon satılan kombineye eşdeğer… Genel satışlar ise 20 Temmuz Pazartesi günü başlayacak. 

HEDİYELER VAR

Kombine satışları web satış kanalı (passo.com.tr) ve Merinos Stadyumundan yapılıyor. Rakamın lig startına kadar 10 bine ulaşması beklenirken, yeşil beyazlı yönetim kombine alan taraftarları çeşitli hediyelerle ödüllendiriyor. İlk olarak Passolig kart yıllık kullanım bedeli olan 20 TL kulüp tarafından karşılanıyor. VIP Tribünü kombinelerine 2015-2016 sezonu forması ile 1 yıllık Bursaspor Dergisi aboneliği, diğer bölümlerden kombine alan taraftarlara ise 1 yıllık dergi aboneliği veriliyor.

YETİŞMEZSE EĞER

Ayrıca tüm tribünlerde yüzde 20 aile (anne-baba-çocuk) indirimi uygulanıyor. Bayan ve 12 yaş sınırlı erkek çocuk kombine indirimi ise yüzde 15 olarak belirlendi. Bu arada yeşil beyazlı yönetim yeni stadın yetişmemesi durumunda da  çeşitli önlemler aldı. İlk olarak sıkıntı yaşanmaması için 19 bin adet kombine satışa çıkarıldı. Sezon eğer Atatürk Stadı’nda start alırsa yönetim tarafından kombine alan taraftarlara eşdeğer koltuklardan yer tahsisi otomatik olarak yapılacak.

İŞTE KOMBİNE BİLET FİYATLARI

VIP Tribünü 1. Kat: 2 BİN TL

VIP Tribünü 2. Kat: 2 BİN TL

Kapalı Tribün: 1.250 TL

Doğu Tribünü Üst: 500 TL

Doğu Tribünü Alt: 500 TL

Kuzey Kale Arkası: 250 TL

Güney Kale Arkası: 250 TL

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X