Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

10 il için sarı alarm: Kuvvetli yağış bekleniyor

İçişleri Bakanlığı, 10 il için sağanak nedeniyle “sarı” kodlu meteorolojik uyarıda bulundu. Yetkililer yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşlara dikkatli olmaları çağrısını yaptı.

İçişleri Bakanlığı, 10 il için sağanak nedeniyle "sarı" kodlu meteorolojik

Bakanlığın NSosyal hesabından, Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan son bilgi doğrultusunda “sarı” kodla işaretlenen illerin yer aldığı Türkiye haritası paylaşıldı.

Buna göre, bugün Doğu Karadeniz kıyılarında beklenen sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanağın, Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize çevreleri ile Artvin’in kıyı kesimlerinde yerel kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

10 il icin sari alarm kuvvetli yagis bekleniyor cde23d5d7f9f

Muğla ve Antalya’nın iç kesimleri, Denizli’nin güneyi ile Isparta ve Burdur çevrelerinde yerel kuvvetli ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Vatandaşların olumsuzluklara karşı dikkatli olması isteniyor.


Avatar Seç KAPAT
Balıkesir’de çıkan yangın, ekipleri alarma geçirdi. Dumanları fark eden vatandaşların
Sıradaki Haber Balıkesir’de yangın