10 kilometre takip etti, kurşun yağdırdı

Yol verme tartışmasına girdiği aracın sürücüsünü Üsküdar’dan Mecidiyeköy’e kadar takip eden saldırgan, onu yakaladığı yerde silahını çekip kurşunladı sonra da kaçtı.

10 kilometre takip etti, kurşun yağdırdı

İçinde 2 kişinin bulunduğu otomobilin çakar ve siren kullandığı, kovalamaca sırasında bu sistemleri kullandığı belirtildi.

Olay saat 16:00 sıralarından meydana geldi. İddiaya göre Sedat Azizoğlu 34 DG 6790 plakalı otomobili ile Kısıklı’dan Boğaziçi Köprüsüne doğru ilerlerken arkasından gelen plakası henüz belirlenemeyen otomobil sürücüsü korna çalarak yol istedi.

Azizoğlu’nun yol vermesi ile yanına yaklaşan kimliği henüz belirlenemeyen sürücü el kol hareketi yaptı. Bunun üzerine iki sürücü arasında tartışma çıktı. Tartışma Mecidiyeköy’e kadar yol boyunca devam etti. D-100 Karayolu Mecidiyeköy mevkiine gelindiği sırada kimliği henüz belirlenemeyen sürücü silah çıkartarak Azizoğlu’nun otomobiline kurşun yağdırdı.

Sedat Azizoğlu saldırıyı yara almadan atlattı ancak otomobilinin arka camı, sol arka kapı camı, sağ ön  ve arka kapısı isabet aldı. Saldırıdan sonra kaçmaya başlayan sürücü iki el daha ateş ettikten sonra izini kaybettirdi. Yaşadığı saldırının şokunu bir süre atlatamayan Azizoğlu durumu polis ekiplerine bildirdi.

Ölüm korkusu yaşadığını ifade eden Sedat Azizoğlu yaşananları şöyle attı:

“Cumhurbaşkanı’nın evinin önünde trafik kilitlendi. O arada ben sağa girdim. Çakarlı araç siren çalarak geldi. El kol hareketi yaptı ben bir şey demedim.  Arkadan babası camı açtı. ‘Oğlum yapmayın etmeyin’ dedi. Beni Mecidiyeköy Viyadüğüne kadar takip etti.  Babası camı açtı. Eliyle bana ‘git git’ yaptı. Ben anlamadım.  Çata pat başladı. Sonra polis arkadaşları aradım. Yaklaşık 6 el ateş etti. 4-5’i arabaya geldi. Arkadan selektör yaptı. Ben taciz ediyor zannettim. Önce arkadan ateş etti. Sonra önden ateş etti” dedi.

Polis olay ile ilgili soruşturma başlattı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X