10 maçtır yenilmiyor… Fark 13 puana çıktı…

TFF 3.Lig 3. Grup lideri Karacabey Belediyespor, deplasmanda Halide Edip Adıvar’ı 3-0 yenerek yenilmezlik serisini 10 maça çıkarırken, en yakın rakibine de 13 puan fark attı.

10 maçtır yenilmiyor… Fark 13 puana çıktı…

TFF 3. Lig 3. Grup’ta zirvede oldukça rahatlayan Karacabey Belediyespor, deplasmanda alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Halide Edip Adıvarspor’u 3-0 mağlup ederek liderlik koltuğunda iyice rahatladı. Geçtiğimiz haftanın ardından en yakın takipçisiyle arasındaki puan farkı maç fazlasıyla 13 olan Bursa ekibi, bu hafta aldığı galibiyetle aynı puan farkını korumayı başardı. Maltepe Hasan Polat Stadı’nda oynanan karşılaşmada lacivert siyahlılar, baştan sona üstün bir oyun sergiledi. Rakibi karşısında 22’de Sefa’nın kaydettiği golle öne geçen Karacabey Belediyespor, yakaladığı fırsatlarda sonuca ulaşamadı ve ilkyarıyı 1-0 önde tamamladı.

FARKI GİDEREK AÇIYOR
İkinci yarıda da rakibine oranla daha etkili gözüken Bursa ekibi, farkı artırmak için ev sahibi ekibin kalesini yoklamayı sürdürdü. Mücadelenin 62. dakikasında ise farkı ikiye çıktı. Bu dakikada tekrar sahneye çıkan Sefa, lacivert beyazlıları 2-0’lık üstünlüğe taşıdı. Bu golle iyice rahatlayan Karacabey Belediyespor, 89. dakikada Berkay’ın kaydettiği golle farkı 3’e çıkardı ve karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı. Bursa ekibi, bu sonuçla yenilmezlik serisini 10 maça çıkardı. Ligdeki son 10 maçında 7 galibiyet, 3 beraberlik elde ederek zirveyi sağlama alan Karacabey Belediyespor, 23. hafta sonunda en yakın rakibiyle arasındaki puan farkını da 13’e çıkardı.

STAT: Maltepe Hasan Polat
HAKEMLER: Davut Dakul Çelik (**) Kürşathan Akın (**) Denizcan Şahin (**)
GOLLER: Dk. 22-64 Sefa, Dk. 89 Berkay (Karacabey B.)
SARI KARTLAR: Furkan Mehmet, Fatih, Furkan Akbulut, Civar (HE Adıvar), Sefa (Karacabey B.)
HALİDE EDİP ADIVAR: İhsan Turgut **) Fatih (*) Necati **) Muhammed Raşit (*) (Dk. 82 Civar) Tugay (*) Çağatay (*) (Dk. 73 Emrah *) Dursun (*) Gökhan Berkay (*) (Dk. 68 Volkan *) Furkan Mehmet Tuncer (**) Furkan Akbulut (*) Alihan (*)
KARACABEY BELEDİYESPOR: Hasan Kaya (**) Onur (***) Said Can (***) Rasimcan (***) İlyas (**) Muhammet (***) Gökhan (**) (Dk. 76 Saruhan *) Sergen (**) (Dk. 86 Berk) Sadık Arda (**) Ömer (**) (Dk. 85 Berkay) Sefa (***)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X