10 Yaşındaki Keman Virtiözüne Anlamlı Hediye

İzmir’in Buca ilçesindeki mahalle ziyareti sırasında kemanıyla şarkı çalan 10 yaşındaki Yağmur Kemahlı’dan etkilenen Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, minik Yağmur’a verdiği sözü tutarak keman hediye etti.

10 Yaşındaki Keman Virtiözüne Anlamlı Hediye

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, ilçedeki mahalle ziyareti sırasında aniden karşısına çıkan ve kemanıyla çaldığı şarkıdan etkilendiği 10 yaşındaki Yağmur Kemahlı’yı ile ailesini makamında kabul etti. Şirinkapı Mahallesi sırasında gerçekleşen ilginç olay sonrası minik Yağmur’un yeteneğinden etkilenen Piriştina, verdiği keman sözünü de tuttu. Ziyarette 10 yaşındaki Yağmur’a kemanını takdim eden Başkan Piriştina, bir de sürpriz yaparak sevimli kızı Kültür Merkezi’nin açılışına davet etti. Yeni kemanını çok beğendiğini söyleyen Yağmur Kemahlı, “O gün başkanımız mahallemize gelmişti. Orada bir boş alana bakıyorlardı. Başkanı görünce kendisine keman çalmak istedim. Aşağı indim, çaldım. Başkanımızda iyi karşıladı beni. Çocuklara olan sevgisini biliyordum. Ben de çok seviyorum başkanımızı. Bana keman vereceğinin sözünü vermişti, verdi de. Çok mutlu oldum, çok sevindim. Başkanımızı çok seviyorum, çok iyi bir insan. Bana keman hediye ettiği içinde kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi. Minik Yağmur’un heyecanına ortaklık eden annesi Sevda Kemahlı’da, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’ya kızına verdiği anlamlı hediyeden dolayı teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X