10 yıldır çocuğu olmayan kadının acı sonu

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde 10 yıllık evli olan ve çocuğu olmadığı için psikolojik tedavi gören kadın kendini asarak intihar etti.

10 yıldır çocuğu olmayan kadının acı sonu

Olay akşam saat 19.30 saatlerinde Başiskele Serdar Mahallesi Sultan Murat Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, 10 yıllık evli olan ve çocuğu olmadığı için psikolojik tedavi gören Emine Ö.’den (33) uzun süre haber alamayan ve eve girerek kendisini kontrol etmek isteyen komşuları kadını evde asılı halde buldu. Komşularının haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekiplerinin ilk incelemesinde ise Emine Ö.’nün öldüğü belirlendi. Daha sonra olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı’nın incelemesinin ardından Emine Ö.’nün cesedi asri mezarlık morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili inceleme başlatırken, Emine Ö.’nün daha önce de ilaç içerek intihar girişiminde bulunduğu iddia edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X