100 araçlık konvoyla gövde gösterisi

Kristal Türkiye, gayrimenkul sektörüne getirdiği farklı bakış açısı ile danışman ağını her geçen gün genişletiyor.

100 araçlık konvoyla gövde gösterisi

Bursa’daki 100’üncü danışmanını bünyesine katan firma, bu başarısını 100 araçlık konvoy ile gövde gösterisi yaparak kutladı.

Firmadan yapılan açıklamada, faaliyetlerine başladığı günden bu yana güven olgusunu en önde tutarak önce kazandırmayı, ardından kazanmayı ilke edinen Kristal Türkiye’nin, sektörde kuralları yeniden yazdığı savunuldu.

Şirketin farklı bakış açısı ve yenilikçi yaklaşımlarıyla sektöre değer katmaya devam ettiği belirtilen açıklamada, firmanın bünyesine kattığı danışmanlarıyla da büyümesini emin adımlarla sürdürdüğü kaydedildi.

Açıklamada, ”Geçtiğimiz günlerde 100’üncü danışmanıyla sözleşme imzalayan Kristal Türkiye, bu başarısını düzenlediği organizasyonla kutlayarak Bursa’da büyük ses getirdi.

Sözleşmenin imzalanmasının ardından İzmir Yolu’nda 100 araçlık konvoy oluşturan Kristal Türkiye, profesyonelleriyle Bursa’yı turladı” denildi. 
 
DİKEY BÜYÜME MODELİ

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kristal Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Emrah Özdemir, çalışma sahalarının her geçen gün genişlediğine dikkat çekti.

Bununla doğru orantılı olarak şube ve profesyonel danışman sayılarının sürekli arttığına işaret eden Özdemir, sektörde başta Bursa ve Güney Marmara olmak üzere, İç Anadolu ve Ege’de de söz sahibi olduklarını hatırlattı.

Özdemir, hedeflerinin kısa süre içerisinde şube sayılarını istenen seviyeye getirmek ve daha geniş yelpazede hizmet vermek olduğunu vurguladı.

Her geçen gün büyüyen bir yapıda ilerlediklerinin altını çizen Özdemir, hedefledikleri modelin yatay bir büyümeden çok dikey bir büyüme olduğunu anlattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X