100 minibüslük konvoy

Bursa’da yaklaşık 100 minibüs şoförü, Türk bayraklarıyla donattıkları servis araçlarıyla şehir turu attıktan sonra Hakkari’nin Dağlıca bölgesindeki terör saldırısında şehit düşen Kurmay Yarbay İlker Çelikcan’ın ailesine başsağlığı ziyaretine gitti.

100 minibüslük konvoy

Osmangazi İlçesi Soğanlı Botanik Parkında araçlarıyla toplanan yaklaşık 100 servis minibüsü sürücüsü, araçlarını Türk Bayraklarıyla donattıktan sonra terör olaylarını protesto etmek için kent merkezinde korna çalarak konvoy halinde tur attı.

 

Oluşturulan konvoy daha sonra, Hakkari’nin Yüksekova İlçesi Dağlıca Mevkii’nde şehit düşen 16 askerden biri olan Kurmay Yarbay İlker Çelikcan’ın babasının oturduğu  Nilüfer İlçesi Çalı Mahallesi’ndeki evine gitti.

 

Şehidin babası Niyazi Çelikcan ve yakınlarına başşağlığı dileyen minibüsçüler Niyazi Çelikcan’a üzerinde ‘Şehitlerimiz için buradayız, bu acılı gününüzde acınızı paylaşıyoruz’ yazılı plaket verdi. Servis minibüscülere daha sonra şehit evinden ayrıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X