100. yılda 100 ülkede

Çanakkale Savaşı günlerinde yazılan bir mektubun hikayesini anlatan ‘Son Mektup’ filmi, Çanakkale Zaferi’nin 100. yılında 100 ülkede birden vizyona girecek.

100. yılda 100 ülkede

DERİN İZLER BIRAKACAK

Çanakkale Zaferi’nin kutlandığı 18 Mart’ta tüm Türkiye’de sinemaseverlerle buluşacak olan film, aynı anda 100 farklı ülkede seyirci karşısına çıkacak. Başrollerini Tansel Öngel, Nesrin Cavadzade, Hüseyin Avni Danyal’ın paylaştığı film, yüreklerde derin izler bırakacak. Filmde Tansel Öngel Tayyareci Yüzbaşı Salih Ekrem, Nesrin Cavadzade de Nihal Hemşire’yi canlandıracak.

KAHRAMANLARA SAYGIYLA

Çok ses getiren ‘120’ isimli filmin yapımcısı Özhan Eren’in yazıp yönettiği ‘Son Mektup’ hikayesi, aksiyon dolu çekimleri ve Türk Sineması’nda ilk kez yer alan ‘tayyare’ görüntüleriyle hafızalardan silinmeyecek. Film aynı zamanda Çanakkale Harbi’nin fedakâr kahramanlarına bir saygı duruşu niteliğinde olacak. Filmin fragmanı ise sinemaseverlerin beğenisine sunuldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X