1000’in üzerinde kaçak giriş var!

Başkan Ali Ay, herkesin merakla beklediği sorunun cevabını OLAY Spor’a verdi… ‘Kelli felli insanlar bedava maça girmek için uğraş veriyor. Buna çok üzülüyorum, kahroluyorum’ diyen Ay: ‘Hepsini tespit ettik. Tabii ki bunlara öncülük edenler de var. Gerek

1000’in üzerinde kaçak giriş var!

Bursaspor Başkanı Ali Ay, Galatasaray maçında Büyükşehir Stadyumu’na yapıldığı iddia edilen kaçak girişlerle ilgili OLAY SPOR’a konuştu.

Bundan sonraki süreçte kimsenin gözünün yaşına bakmayacaklarını ifade eden Başkan Ay, ‘Biz tam olarak detaylı bir açıklama yapmadık. 2 bine yakın özel güvenlik vardı. 1800 civarında da emniyet. Kaçan girenler var mı, var. Onların hepsini tespit ettik. Herhalde binin üzerinde kaçak giriş oldu. Tabii ki bunlara öncülük edenler de var. Gerekli kurumlarla temasa geçtik ve şikayetlerimizi ilettik’ dedi. 

BEN CEBİMDEN ÖDÜYORUM

Bundan sonraki süreçte gerekli önlemlerin kesinlikle alınacağının altını çizen Başkan Ali Ay, şöyle devam etti: ‘Bu böyle olmaz tabii ki. Kelli felli insanlar bedava maça girmek için uğraş veriyor. Buna çok üzülüyorum, kahroluyorum. Cebinizden 200-300 TL çıkartıp vermeyeceksiniz, gelmeyin. Ayıplıyorum bu kişileri. Bana da çok tanıdığım geldi. Ancak paralarını kendi cebinden ödüyorum. Bursaspor’un 1 kuruşa ihtiyacı varken, böyle şeylere kalkışmaları beni sarsıyor. Bursaspor’u maddi olarak da desteklemek lazım.’

BURSASPOR ELDEN GİTMESİN

‘Amatör branşların yıllık 12-13 milyon TL gideri var. Biz gelirleri arttıramazsak Bursaspor her sene 50-70 milyon TL arası zarar eder. Ben gerçekleri söylemek zorundayım. Ya gelirler artacak, ya da giderler azalacak. Aksi takdir Bursaspor elden gidecek diye üzülüyorum. İnşallah güzel çalışmalar olacak. Bunun için çalışıyorum. Toprak işiyle ilgili temaslarımız devam ediyor.’

ÖDEMELER ZAMANINDA OLMALI

‘İstediklerimizi yaparsak borçlar sıfırlanır ve kulübümüz rahat eder. Bursaspor benim senin değil tüm Bursa’nın takımı. Hatta Türkiye’nin takımı. Ben de istemiyorum kötü durumda olmasını. Futbolcuların ödemeleri zamanında yapmak istiyorum. Cari hesapları zamanında ödeyelim diye uğraşıyorum. Herkesin karşısına göğsümüzü gere gere çıkalım istiyorum. Projelerimiz ve hedeflerimiz var. Mali yapı ne zaman iyi olursa o zaman mutlu olacağım.’  

Barış’ın çıkması hocanın hamlelerini etkiledi

Galatasaray yenilgisine çok üzüldüğünü ifade eden Başkan Ay, ‘1,5 yıldır görevdeyim. O kadar maç seyrettim. Ancak en üzüldüğüm maçlardan biri oldu. Yenseydik Türkiye’nin gündemine oturacaktık. İlkyarı 3’lükte yapabilirdik. Takım iyi oynuyor. Rakibin attığı 2 golün asistini de bizden. Barış’ın erken çıkması hocanın hamle değerlendirmesini etkiledi’ dedi.  

İkinci yarı neden destek yoktu?

2-1’lik randevuda takımı destekleyen taraftarlara teşekkür eden Başkan Ali Ay, ‘Bursaspor taraftarının nasıl olması gerektiğini gösterdiler. Yalnız ilkyarı yaptıkları tezahüratın ardından durdular. Maç sonuna kadar devam etmeleri lazımdı. İnşallah bundan sonraki maçlarda 90 dakika desteklerler’ diye konuştu. 

Ortada bir maç

Yarınki Kayserispor maçı hakkındaki görüşlerini de açıklayan Ay,  ‘Kayseri’de Batalla oynamayacak. Hoca farklı bir şeyler yapabilir. Kayseri’de iyi bir takım. Mücadele ediyorlar ve tıpkı bizim gibi savaşıyorlar. Ortada bir maç. İnşallah kazanan biz oluruz ve milli araya moralli gireriz’ şeklinde konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X