10’un adı Ahmet Çabuk: 10-2

Lacivert beyazlılar, 2. hafta karşılaşmasında Yıldırım Bursa Merkez İmam Hatip Ortaokulu’na adeta gol olup yağdı.

10’un adı Ahmet Çabuk: 10-2

TOLGA ÖZTAŞ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Okul Spor Faaliyetleri Yıldız Erkekler 2. Küme I Grubu’nda Osmangazi Ahmet Çabuk Ortaokulu, Yıldırım Bursa Merkez İmam Hatip Ortaokulu’nu 10-2 mağlup etti. Maça çok iyi başlayan lacivert beyazlılar 2’de Mustafa, 5’te Yunus ve 13’te Emirhan Uzunsoy’un gollerine 9’da Resul’un karşılık vermesiyle devreyi 3-1 önde kapattı.

Fark çok açıldı!

Karşılaşmanın ikinci yarısında Osmangazi Ahmet Çabuk Ortaokulu etkili oyununu sürdürmeye devam etti. Lacivet beyazlılar 25 ve 30’da Mustafa, 31’de Emirhan Uzunsoyi 26 ve 33’te Bayram, 35’te Emirhan Özdemir ve 37. dakikada Tuncay’ın golleriyle 10-1’lik üstünlüğü yakaladı. 40. dakikada  Yıldırım Bursa Merkez İmam Hatip Ortaokulu’nun ilk golünün sahini Resul bir gol daha kaydererk maçın sonucunu tayin etti: 10-2.

SAHA: Atıcılar-1B

HAKEM: Volkan Terzi (***)

GOLLER: Dk.2-25-30 Mustafa, Dk.5 Yunus, Dk.13-31 Emirhan Uzunsoy, Dk.26-33 Bayram, Dk.35 Emirhan Özdemir, Dk.37 Tuncay (Ahmet Çabuk), Dk.9-40 Resul (Bursa Merkez)

AHMET ÇABUK ORTAOKULU: Muzaffer (**), Ertuğrul (**), Tuncay (***), Bayram (***), Yunus (***), Mustafa (***), Emirhan Uzunsoy (***), Emirhan Özdemir (***)

BURSA MERKEZ İMAM HATİP O.O.: Ahmetcan (*), Furkan (*), Kadir (*), AHmet (*), Emir (*), Taha (*), Eren (*), Resul (**)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X