11 araca çarptı, 3 kişiyi bıçakladı ve kaçtı

İstanbul`da kiraladığı otomobille 11 araca çarpan, ardından üç kişiyi yaralayan bir kişi, gasp ettiği otomobille kaçtı.

11 araca çarptı, 3 kişiyi bıçakladı ve kaçtı
İstanbul’un Bahçelievler ilçesinde bir kişi, kiralık otomobille 11 araca çarptıktan sonra 3 kişiyi bıçakla yaraladı.
Adnan Kahveci Bulvarı’nda bir otomobil, park halindeki 11 araca çarptı. Bir restoran önünde duran ve işyerinin valesini bıçaklayan saldırgan koşarak kaçtı. Yan sokaktaki bir kişiyi daha bıçaklayan saldırgan, seyir halindeki otomobili durdurarak sürücüyü de bıçakladıktan sonra gasbettiği araçla olay yerinden uzaklaştı. Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırılırken, olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.
 
‘BURADA KAFİR VAR MI?..’
 
Olayın gerçekleştiği yerde kafe işleten Cahit Işık, işyerini kapatmak için dışarı çıktığında caddedeki araçlara çarpan bir sürücünün dükkanının olduğu yerde park halindeki araca çarptıktan sonra durduğunu söyledi. Araçtan inen sakallı bir kişinin restorandaki valeye doğru yöneldiğini belirten Işık, ‘Araçtan inen uzun boylu kişi ‘Burada kafir var mı? kafirleri gösterin bana’ diyerek kapıdaki valeyi bıçaklayarak kaçtı. Ondan sonra başka kişileri de bıçaklamış’ dedi.
 
KABUS GİBİ GECE
 
Görgü tanığı Kenan Dündar da ‘Evimin bulunduğu sokakta elinde satırla bir kişiyi bıçakladığını gördüm. Daha sonra diğer sokakta aynı kişinin başka bir kişiyi daha bıçakladığını söylediler. Bu kişi kaçarken de semtimizde bir aracı gasp etmiş. Kabus gibi bir akşam yaşadık’ dedi.
 
POLİS SALDIRGANIN PEŞİNDE
 
Polis ekipleri, hasarlı araçları emniyet şeridiyle kapatarak olay yerinde parmak izi çalışması yaptı. Saldırganın kullandığı aracın kiralık olduğu öğrenilirken, polis, MOBESE görüntülerinden saldırganın kimliğinin tespit edilmesi için çalışma başlattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X