11 milyon TL’lik gelir bekleniyor… Hatıra kombineler geliyor…

Bursaspor’da önümüzdeki günlerde satışa çıkarılacak kombine biletlerden en az 11 milyon 600 bin TL gelir hedefleniyor.

11 milyon TL’lik gelir bekleniyor… Hatıra kombineler geliyor…

Futbol Federasyonu’nun Bilim Kurulu’nun tavsiyesi üzerine ligin ilk yarısında maçlara taraftar alınmamasına karar vermesinin ardından takımlarına maddi destek vermek için hatıra kombine bilet basılmasını talep eden Bursaspor Taraftarlar Birliği’nin isteği gerçekleşiyor.

Başkanı Erkan Kamat ve yönetim kurulu hatıra kombine biletle ilgili gerekli çalışmaları tamamladı ve öncelikle 116 bin adet bileti baskıya gönderdi.

ŞEHİRDEN DESTEK İSTENİYOR
Hatıra kombine bilet organizasyonuyla ilgili bugün Bursa Valisi Yakup Canbolat, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve BTSO Başkanı İbrahim Burkay ile görüşecek olan yönetim, kesin satış rakamının belirlenmesinin ardından kampanyanın tanıtımını yapacak.

116 bin adet hatıra kombine biletin hafta sonuna kadar satışa çıkarılması hedefleniyor. Daha önce 100 TL’den satılması düşünülen kombinelerden en az 11 milyon 600 bin TL’lik gelir beklenirken, rakamın bugünkü toplantıda alınacak karara göre daha da artabileceği ifade ediliyor.

Erkan Kamat yönetimi, taraftarın yanı sıra Büyükşehir ve ilçe belediyeleri, kamu kurum ve kuruluşları, BTSO ve şehirdeki diğer sanayi odalarından da hatıra kombine bilet satışı için destek isteyecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X