12 Dev Adam sahne alıyor! Dünya Kupası eleme maçı saat kaçta hangi kanalda?

Ay yıldızlılar, FIBA 2023 Dünya Kupası Elemeleri ikinci tur I Grubu ilk maçında saat 19.30’da Riga’da parkeye çıkacak.

12 Dev Adam sahne alıyor! Dünya Kupası eleme maçı saat kaçta hangi kanalda?

A Milli Erkek Basketbol Takımımız, FIBA 2023 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri ikinci tur ilk maçında bugün Letonya’ya konuk olacak. Arena Riga’da oynanacak karşılaşma, saat 19.30’da başlayacak. Milliler, elemelerin ilk turunda Yunanistan, Büyük Britanya ve Belarus ile B Grubu’nda yer aldı. FIBA tarafından alınan karar doğrultusunda Belarus’un organizasyondan ihraç edilmesiyle Türkiye, Yunanistan ve Büyük Britanya ikinci tura yükseldi.

PAZAR GÜNÜ SIRBİSTAN İLE
A Grubu’nda ise ilk 3 sırada bulunan Letonya, Belçika ve Sırbistan adlarını ikinci tura yazdırdı. Milliler, ikinci turda Letonya, Belçika ve Sırbistan ile I Grubu’nda karşı karşıya gelecek. Takımların ilk aşamada elde ettiği puanları taşıdığı ikinci turda 4 grupta ilk üç sırayı alan toplam 12 ekip, FIBA 2023 Dünya Kupası’nda mücadele etmeye hak kazanacak. 12 Dev Adam, gruptaki ikinci maçını 28 Ağustos Pazar günü saat 20.00’de Sinan Erdem Spor Salonu’nda Sırbistan ile oynayacak.

19.30/NTV

Onuralp ve Yiğitcan kadroda

Başantrenör Ergin Ataman yönetimindeki A Milli Takım’ın aday kadrosunda şu oyuncular bulunuyor: Buğrahan Tuncer, Metecan Birsen, Yiğitcan Saybir, Shane Larkin, Ercan Osmani, Furkan Haltalı, Doğuş Özdemiroğlu, Melih Mahmutoğlu, Şehmus Hazer, Onuralp Bitim, Sadık Emir Kabaca, Muhsin Yaşar, Furkan Korkmaz, Cedi Osman, Sertaç Şanlı, Alperen Şengün.

MAÇ PROGRAMI
25 Ağustos: Letonya-Türkiye
28 Ağustos: Türkiye-Sırbistan
10 Kasım: Türkiye-Belçika
13 Kasım: Sırbistan-Türkiye
24 Şubat 2023: Türkiye-Letonya
27 Şubat 2023: Belçika-Türkiye

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X