12 gün sonra aynı olay!

Aksaray’da 12 gün önce geçirdikleri kazada yaralanan ve bugün taburcu olan 83 yaşındaki Ali Osman Ağıl ile aynı kazada yaralanıp daha önce taburcu olan torunu 14 yaşındaki Doğukan Ağıl, evlerine dönerken yeniden kazada yaralandı.

12 gün sonra aynı olay!

Ali Osman Ağıl ve torunu Doğukan Ağıl, 12 önce Organize Sanayi Bölgesi’nde oğlu Battal Ağıl’ın kullandığı aracın başka bir araçla çarpışması sonucu yaralandı. Doğukan Ağıl, kaldırıldığı Aksaray Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavisinin ardından taburcu oldu.

Durumu ağır olan Ali Osman Ağıl’da Konya Numune Hastanesi’ne sevk edildi. Bir süre yoğun bakım ünitesinde kalan Ali Osman Ağıl, tedavisi tamamlandıktan sonrabugün taburcu oldu. Ardından kendisi almaya gelen 74 yaşındaki eşi Dudu Ağıl, torunu Doğukan Ağıl ve oğlu 36 yaşındaki Ergün Ağıl ile birlikte memleketleri Aksaray’a dönmek için yola çıktı. 

Ergün Ağıl yönetimindeki 68 BG 701 plakalı hafif ticari araç, iddiaya göre önündeki 50 yaşındaki Ahmet Sosun’un kullandığı 38 TU 901 plakalı otomobile çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle savrulan her iki araç yonca tarlaya uçtu. Kazada Ali Osman Ağıl, torunu Doğukan Ağıl, eşi Dudu ve oğlu Ergün Ağıl ile otomobil sürücüsü Ahmet Sosun ve eşi 48 yaşındaki Zeynep Sosun yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Aksaray Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Ali Osman Ağıl ile Dudu Ağıl’ın sağlık durumun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X