12 maçtır kazanamayan Bursaspor için kritik gün! Bu fırsat da kaçmasın…

12 maçtır galibiyete hasret olan Bursaspor, Altınordu maçını kazanarak rakibiyle puan farkını 2’ye indirmek istiyor… Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu’nda saat 14.00’te oynanacak zorlu mücadeleyi İstanbul bölgesi B klasman hakemi Safa Yılmaz yönetecek. Yeşil beyazlılarda tek hedef 3 puanla Bursa’ya dönerek kurtuluşun fitilini ateşlemek olacak.

12 maçtır kazanamayan Bursaspor için kritik gün! Bu fırsat da kaçmasın…

Emre KURTBAY

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta 12 puanla ateş hattında yer alan Bursaspor, 24. hafta maçında bugün deplasmanda Altınordu ile çok kritik bir karşılaşmaya çıkacak.

İzmir Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu’nda saat 14.00’te oynanacak mücadelede İstanbul bölgesi B klasman hakemi Safa Yılmaz düdük çalacak. Yılmaz’ın yardımcılıklarını Ali Gün ve Çağrı Yıldırım yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Esad Sadık Demirtaş olacak.

FIRSATI KULLANALIM
Üst üste aldığı skorlarla ligin dibine demir atan ve 12 maçtır galibiyete hasret olan Timsah, zorlu karşılaşmayı kazanarak 17 puanla düşme hattının hemen üzerinde yer alan rakibiyle puan farkını 2’ye indirmeyi hedefliyor.

Yeşil beyazlılarda cezaları devam eden Çağatay Yılmaz ve Mustafa Genç’in yanı sıra tedavisine devam edilen Hasan Sabri Karaca bugünkü maçta forma giyemeyecek. 5 maçlık cezası sona eren sağ bek Eren Tunalı’nın ise formasına kavuşması bekleniyor.

Bornova’da 8’i arıyoruz

Bursaspor, bugün konuk olacağı Altınordu ile 16. kez karşı karşıya gelecek. Bundan önce rakibiyle 15 maçta kozlarını paylaşan yeşil beyazlı ekip, bu maçlarda 7 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 de yenilgi aldı. Altınordu filelerini 18 kez havalandıran Timsah, kalesinde ise 9 gol gördü. İki takım arasında sezonun ilk yarısında Bursa’da oynanan maç Altınordu’nun 90+2. dakikada bulduğu gol sonrası 1-1 eşitlikle sona ermişti.

12 maçta 1 kez kazandılar

Bursaspor’un bugünkü rakibi Altınordu da kötü formuyla dikkat çekiyor. 17 puanla 15. basamakta yer alan İzmir temsilcisi, ligde oynadığı son 12 maçta sadece 1 kez kazanabildi. Bu periyottaki tek galibiyetini 19 Aralık’ta evinde oynadığı Karacabey Belediyespor karşısında 3-0’lık skorla alan Atilla Küçükata’nın öğrencileri, bu sezon iç sahada oynadığı 10 maçta 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 yenilgi aldı. İzmir ekibi bu maçlarda, 13 gol atıp kalesinde 11 gol gördü.

İŞTE MUHTEMEL KADROLAR

STAT: Bornova Aziz Kocaoğlu

HAKEMLER: Safa Yılmaz, Ali Gün, Çağrı Yıldırım

4. HAKEM: Esad Sadık Demirtaş

EKSİK: Çağatay Yılmaz, Mustafa Genç, Hasan Sabri Karaca

BİLETLER: 150 TL

14.00/FİLBOX

 

ALTINORDU

23 Mert Furkan Bayram

7 Onur Ramazan Toprak

8 Metehan Yılmaz

15 Hasan Berat Kayalı

17 İlkan Sever

18 Yusuf Acer

22 Alperen Selvi

26 Furkan Metin

34 Devrim Taşkaya

80 Sami Satılmış

99 Ege Arslan

Teknik Sorumlu: Atilla Küçüktaka

 

BURSASPOR

28 Deniz Aydın

22 Eren Tunalı

88 Yiğit Fidan

6 Ertuğrul Kurtuluş

8 Bilal Güney

4 Furkan Emre Ünver

94 Yusuf Sertkaya

78 Emre Tepegöz

20 Ömer Turan Görgüç

11 Abdullah Tazgel

7 Eren Güler

Teknik Sorumlu: Ümit Şengül

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X