’12 yaşında tecavüze uğradım okulu bıraktım’

Müslüm filmi 26 Ekim’de vizyona girdi. Müslüm Gürses’in hayatının anlatıldığı Müslüm filmi izleyiciyi derinden etkilerken, filmde dikkat çeken detaylardan biri de Müslüm Gürses’in eşi Muhterem Nur oldu…

’12 yaşında tecavüze uğradım okulu bıraktım’

Bir dönem sinemanın, sahnelerin yıldızı olan Müslüm Gürses’in eşi Muhterem Nur acılarla dolu hayat hikayesini bir süre önce katıldığı bir programda anlattı.

 İşte Müslüm Gürses’in 33 yıllık aşkı Muhterem Nur’un acılarla dolu hayatından samimi itiraflar…

muhterem nur hayatı ile ilgili görsel sonucu

“OYUN OYNARKEN TECAVÜZE UĞRADIM”

Dünyaya gelir gelmez cami avlusunda ölüme terk edilen Türk sinemasının usta oyuncusu Muhterem Nur, 12 yaşında oyun oynarken tecavüze uğradığını itiraf ederek; ”Küçük çocuklar, annemin arkadaşının çocukları hep beraber oynuyorduk. Orada inşaat vardı. İnşaatın duvarına başımı dayamıştım. Gözümü açtığım zaman çok uzun boylu birisini gördüm. Ben bağırınca bir tokat attı, kendimi kaybettim. Bana tecavüz etti.” açıklamasını yaptı. Sevilen santçı Muhterem Nur, teyzesinin evinde de eniştesinin tacizine uğradığını belirtti.

Türk sinemasının usta sanatçısı Muhterem Nur’a ilk başrolünü ‘3 Arkadaş’ filminde ünlü yönetmen Memduh Ün vermişti. O dönem evli olan Memduh Ün ile 9 yıl beraber olan oyuncu Muhterem Nur, ilişkilerinin detaylarını ilk kez açıkladı. “Benim için utanç verici geçmişim var” diye söze başlayan usta sanatçı Muhterem Nur, ünlü yönetmen Memduh Ün’ün kendisini tehdit ettiğini ifade ederek, ” ‘Ayrılacağım’ dediğim zaman ‘Şöhretini bitiririm’ sözleriyle beni tehdit ediyordu. Kıskandığı zaman sinirlenip saçlarımı dibinden kesiyordu.” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X