12 yıl önce işlenen cinayetin nedeni ‘aşk’

İki bilezik yüzünden evinde vahşice öldürülen kadının sır cinayeti aydınlatıldı. Kanlı bilmecenin altından yasak aşk hikayesi çıktı.

12 yıl önce işlenen cinayetin nedeni ‘aşk’

Sıracevizler Mahallesi Sertel çıkmazında 12 yıl önce  Havva Öksüzoğlu (28) komşusu Murat K. tarafından 8 aylık bebeğinin gözleri önünde boğazından bıçaklanarak öldürüldü. Talihsiz kadının kolundaki 2 bilezik için cinayeti işleyen Murat K. bunları kuyumcuya satıp kayıplara karıştı.

3 ayrı sahte kimlikle kendine yeni hayat kurup gezginler gibi şehir şehir dolaşarak 12 yıl kaçmayı başaran katil zanlısı, hakim karşısında ifade verdi. 

Tekirdağ’da yakalanan zanlı, “Kocası yaşlı olduğu için beni sevdiğini söyledi. Ben de ona ilgi duymaya başladım. Bana sürekli kaçalım diyordu. Maddi durumum iyi olmadığı için kaçmayı kabul etmedim. Olay günü de kaçmayı teklif etti, kabul etmedim, bu yüzden tartıştık. Masanın üzerindeki bıçağı saplayıp, iple boğdum. Masanın üzerinde iki tane bilezik vardı. Onları alıp kaçtım. Suçu kabul ediyorum’ dedi. Murat K., nitelikli yağma, ve kasten adam öldürmek suçlarından tutuklandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X