’12 yıl öncesine göre çok farklı noktadayız’

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, “Ülkemiz bugün 12 yıl öncesine göre çok çok farklı noktalara geldi. Daha iyi noktalara gidebilmeli’ dedi.

’12 yıl öncesine göre çok farklı noktadayız’

Seçim çalışmalarını sürdüren Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, dün de Bursa Van Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti, İnşaat Mütaahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) tarafından düzenlenen kahvaltıya katıldı.

Müezzinoğlu, Bursa Van Kültür ve Dayanışma Derneği’nde yaptığı konuşmada, 7 Haziran genel seçiminin, ülkeye, millete, milli iradeye ve sandığın ruhuna güç katmasını temenni ederek, milletin hak ve hukukunun tecelli edileceği en önemli yerin sandık olduğunu vurguladı.

AK Parti’nin milletle yürüdüğünü dile getiren Müezzinoğlu, şöyle konuştu: ‘Milletin birlik ve beraberliğini merkeze alan, farklılıkları zenginlik sayan, medeniyet değerlerini merkeze alan bir AK Parti anlayışı var. Allah’a şükürler olsun ülkemiz bugün 12 yıl öncesine göre çok çok farklı noktalara geldi. Daha iyi noktalara gidebilmeli.’

VAN’A UÇAK SEFERİ TALEBİ

Dernek Başkanı Prof. Dr. Fikri Pala da, Bakan Müezzinoğlu’ndan Yenişehir Havaalanı’ndan Van’a direkt uçuşların yapılması için destek istedi. Bakan Müezzinoğlu da talebin değerlendirileceğini ifade etti.

Müezzinoğlu, bu ziyaretin ardından İMSİAD üyeleriyle kahvaltıda buluştu. Burada konuşan Müezzinoğlu, inşaat sektörü ve müteahhitliğin Türkiye’de önemli başarılara imza attığına değinerek, özellikle müteahhitlerin bugün dünyanın her tarafında iş yaptıklarını ve dünya çapında bir vizyon yakaladıklarını vurguladı. 

Müezzinoğlu, Türkiye’nin muasır medeniyet seviyesinin üzerindeki hedefe mutlaka yürüyeceğini, bunu da milletle ve milletin her kesimiyle birlikte gerçekleştireceğini iddia etti.

Toplantıda, İMSİAD’ın 41 yeni üyesine rozetlerini takan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’na, İMSİAD Başkanı Namık Ziya Mescioğlu tarafından teşekkür plaketi verildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X