12’den vuracaklar!

3’te 3 yaparak ligde kalmayı garantileyen İnegölspor yarın karşılaşacağı Eyüpspor’u da devirip çıkışını sürdürmek istiyor.

12’den vuracaklar!

ABDULLAH TANIŞ

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’taki temsilcimiz İnegölspor bir açıldı pir açıldı… Ligde inişli çıkışlı bir grafik çizen ve play-off hedefinden uzaklaştıktan sonra tehlikeli bölgede gezinmeye başlayan bordo beyazlılar Tokat, Niğde Belediye ve Sarıyer karşısında elde ettiği 3 galibiyetle derin bir nefes almıştı. Hanesine yazdırdığı 9 puanla üzerindeki kara bulutları tamamen dağıtan İnegölspor, yarın İstanbul’da konuk olacağı Eyüpspor’u da yenerek galibiyet serisini 4 maça çıkarmak istiyor.

GELECEĞİ PLANLIYORUZ

Bordo beyazlılarda hazırlıklar Teknik Direktör Ergün Penbe yönetiminde devam ederken, Genel Kaptan Deniz Erdem, son oynadıkları Sarıyer maçıyla düşme tehlikesini tamamen üzerlerinden attıklarını söyleyerek, “Son 3 maçta 8 gol attık ve adeta gerçek kimliğimizi bulduk. Bundan sonra oynayacağımız maçlarda daha iyi futbol ortaya koyacağımızdan şüphemiz yok ama ne yazık ki bu İnegölspor’u 1. Lig hedefine götürmeyecek, sadece kazanıp önümüzdeki sezonun planlamasını yapacağız. İnegölspor olarak hedefimiz ilk yarıda evimizde yenildiğimiz Eyüpspor’dan rövanşı almak” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X