13 günde 4 maç

Yeşil beyazlılar, içeride Akhisar Belediyespor ve Adanaspor deplasmanda da Ümraniyespor ve Medipol Başakşehir ile karşılaşacak.

13 günde 4 maç

Süper Lig’in ikinci yarısına 13 Ocak’ta Timsah Arena’da Trabzonspor ile oynadığı maçla başlayan Bursaspor, hem lig hem de kupada yoğun bir maç trafiği yaşayacak. Bugün kupada Akhisar Belediyespor’u konuk edecek olan Bursaspor, cumartesi günü de lig maçında Adanaspor’u ağırlayacak. 25 Ocak Çarşamba günü kupada G Grubu’ndaki son maçında İstanbul’da Ümraniyespor ile karşılaşacak olan yeşil beyazlılar, 4 gün sonra, 29 Ocak’ta ise lig lideri Medipol Başakşehir’e konuk olacak.

YENİLER OYNAYACAK

Bursaspor, 13 günlük süreçte ikisi deplasmanda olmak üzere 4 maç yapacak. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, sıkışık fikstür nedeniyle bu süreci en kârlı şekilde geride bırakabilmenin hesaplarını yapıyor. Hamza Hoca’nın tek tesellisi sakat oyuncuların iyileşmesi ve yeni transferlerin takıma katılması olacak. Hamzaoğlu’nun özellikle kupa maçlarında sakatlıktan çıkan ve kadroya yeni katılan isimlerle yoluna devam etmesi bekleniyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X