13 takım aranıyor!

Gruplarını birinci sırada bitirenler adını direk 1. Amatör Küme’ye yazdıracak. İkinciler ise play-off’ta karşı karşıya gelecek ve 4 ekipte böylece küme atlayacak.

13 takım aranıyor!

Bursa 2. Amatör Küme’de futbol şöleni son hızıyla sürüyor. 13 haftası geride kalan ligde her grupta şampiyonluk savaşı çok kritik devam ederken sadece 4. Grup’ta Erdemlispor ile 5. Grup’ta 1326 Pınarbaşıspor rahat durumda. Her iki takımda alacağı 1’er galibiyetle 1. Amatör Küme’ye yükselen ilk takımlar olabilirler. 3. Grup’ta ise büyük bir çekişme söz konusu. Lider Romanspor 32 puanda bulunurken takipçisi Geçitspor’un ise 1 maç eksiği var. 3. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi son haftaya kadar sürecek gibi gözüküyor.

Liderler avantajlı

1. Grup’ta 34 puanlı Kerametspor liderliğini sürdürürken ikinci sırada 32 puanlı Boyalıcaspor takibini sürdürüyor. 2. Grup’ta Esnaf Doğanspor diğer rakiplerine göre 1 adım önde gözükürken 6. Grup’ta Mimar Sinanspor ile Hürriyespor çekişiyor. 7. Grup’ta ise isler arap saçına dönmüş durumda. Kumlukalanspor, Vatanspor ve Değirmenönüspor’u şampioynluk için çok kritik maçlar bekliyor. 8. Grup’ta Lalaşahinspor ve 9. Grup’ta Umurspor’da sezon sonuna kadar liderliği bırakmayarak 1. Küme’ye yürüyorlar.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X