13 yaşındaki Muhammed’in acı sonu

Suriye’nin Kamışlı kentinden 6 yıl önce ailesiyle birlikte gelerek Bursa’ya yerleşen ve Türk vatandaşlığına alınan 13 yaşındaki Muhammed Emin Abdullah, Yenişehir İlçesi’ne serinlemek için girdiği Kocasu Deresi’nde boğuldu.

13 yaşındaki Muhammed’in acı sonu

Suriye’nin Kamışlı kentinden 6 yıl önce Türkiye’ye göçen ve Türk vatandaşlığına alınan Muhammed Saleh ve Fazila Abdullah çiftinin oğlu olan Muhammed Emin Abdullah, dün iki arkadaşıyla birlikte serinlemek için Şişecam yakınlarında bulunan Akdere Köprüsü’nün altından akan Kocasu Deresi’ne girdi. Arkadaşlarıyla derede bir süre yüzen Muhammed Emin Abdullah, suya batarak gözden kayboldu.  

Arkadaşlarının Muhammed Emin Abdullah’ın ailesine haber vermesiyle birlikte Abdullah ailesi ve yakınları Kocasu Nehri’ne akın etti. Yenişehir Kaymakamı Rahmi Köse ve Belediye Başkanı Süleyman Çelik de kaybolan çocuğun arama çalışmalarını takip etmek için olay yerine gitti. Derede kaybolan Muhammed Emin Abdullah’ın için Bursa Akut ekibi ile Nilüfer Arama Kurtarma ekiplerine haber verildi. Arama çalışmaları sonucunda suda kaybolan Muhammed Emin Abdullah’ın cesedi dün saat 19.30 sıralarında sudan çıkarıldı.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Kaybolduğu yerde boğulduğu belirlenen Muhammed Emin Abdullah’ın cesedini gören tarım işçisi yakınları sinir krizleri geçirirken talihsiz çocuğun cesedi, Yenişehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Muhammed Emin Abdullah’ın bu yıl Süleymanpaşa İlköğretim Okulu 5’inci sınıfından mezun olduğu belirlendi.

Olayla ilgili soruşturma, Yenişehir Cumhuriyet Savcılığı’nca sürdürülüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X