138 Aydır Okunan Mevlit

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Karadeniz Temsilciliği’nde 138 aydır mevlit geleneği sürdürülüyor. EMŞAV Karadeniz…

138 Aydır Okunan Mevlit

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Karadeniz Temsilciliği’nde 138 aydır mevlit geleneği sürdürülüyor. EMŞAV Karadeniz Temsilciliği tarafından, 138. mevlit şehitler Lütfi Çelik, Sevkan Yavuz ve tüm şehitler için okutuldu. Mevlide EMŞAV Karadeniz Temsilcisi Bilal Erim’in yanı sıra, Türkiye Polis Emeklileri Derneği (PERDER) Samsun Şube Başkanı Metin Çağlarırmak, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Samsun Şubesi Başkanı Necati Yılmaz ve şehit yakınları katıldı. 140. MEVLİT ANKARA’DA Mevlit öncesi konuşan EMŞAV Karadeniz Temsilcisi Bilal Erim, “Bu ay 138. mevlidimizi mübarek Ramazan ayında okutuyoruz. 138 aydan beri her ayın son cumartesi günü şehitlerimizin ruhu için burada Kur’an okutuyoruz. 140. mevlid-i şerifimizi Ankara’da yapmayı düşünüyoruz. Eğer siz de ‘evet’ derseniz birlikte gidebiliriz. Katılıma göre şimdiden bunun çalışmasını yapalım” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X