14 futbolcu bir Burak’ı geçemedi!

Stancu, Batalla, Delarge, Kembo, Badu, Kubilay, Moussa Sow, Sercan Yıldırım, Sinan, Yusuf Erdoğan, Jorquera, Joshua John, Furkan ve Grozav toplamda 17 gol atarken, Trabzonsporlu Burak Yılmaz bunu tek başına gerçekleştirdi. 

14 futbolcu bir Burak’ı geçemedi!

Lig’de galibiyete hasret olan Bursaspor, hücum gücünde ciddi sıkıntılar yaşıyor. 

Devre arasında bu problemi halletmek için Moussa Sow ve Grozav’ı renklerine katan yeşil beyazlılar, gerek Başakşehir gerekse Alanyaspor karşısında da pek varlık gösteremedi. Bursaspor’un bu sezon hücum hattında görev yapan tam 14 ismin skora katkısı sadece 17 gol oldu. Bu rakam ligde krallık yarışında ilk sırada yer alan Trabzonsporlu Burak Yılmaz’ın attığı gol sayısına eşit. 

LİSTEDE KİMLER YOK Kİ!

Timsah’ta Bogdan Stancu’nun 5, Pablo Martin Batalla ve Dzon Delarge’ın 4, Jires Kembo’nun 3, Emanuel Badu’nun 1 golü bulunuyor. Yeşil beyazlılar  hücum hattında bu isimlerle birlikte Kubilay Kanatsızkuş, Moussa Sow, Sercan Yıldırım, Sinan Bakış, Yusuf Erdoğan, Cristobal Jorquera, Joshua John, Furkan Soyalp ve Grozav’a sahip. Bu futbolcuların hepsi 19 hafta sonunda forma şansı bulurken, 14 isimden alınan katkının 17 gol olması, Bursaspor’un ligde neden ciddi sıkıntılar yaşadığını da gösteriyor. 

SAVUNMA KATKI SAĞLADI

Bursaspor’la yollarını ayıran Bilal Kısa ve Deniz Yılmaz gibi isimlerinde ligin ilk yarısında forma giydiği hesaplanırsa rakam daha da yukarılara çıkabiliyor. Timsah’da Aziz Behich, Ertuğrul Ersoy, Mikel Agu ve Ekong ise savunma hattında görev yapmasına rağmen skora katkı sağlayan diğer isimler oldu. Bu sezon birçok futbolcusundan verim alamayan Teknik Direktör Paul Le Guen’in ilerleyen haftalarda hücum hattında yaşanan bu sıkıntıya nasıl çare bulacağı merak ediliyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X