14 Mart Tıp Bayramı

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Hüseyin Seyhan Fidan, “14 Mart Tıp Bayramı” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

14 Mart Tıp Bayramı

Yayımladığı mesajda, hekimlerin dünyanın en zor ama en onurlu işlerinden birini yaptıklarına değinen Fidan, “İnsanın sağlık çalışanı olabilmesi için yüreğinin, sevgilerin en güzeli en anlamlısı olan insan sevgisiyle dolu olması gerekir. Ancak bu şekilde büyük sabırla, hoşgörüyle, özveriyle insanlara hizmet edebilir. Onların sorunlarını, dertlerini paylaşabilir. Hastaların en mahrem sırlarını emanet ettikleri, sonuna kadar güvendikleri, ailelerinin bir ferdi gibi gördükleri insanlar olabilir. Hekimlerimiz ve tüm sağlık çalışanlarımızın bu meşakkatli görevi yerine getirirken hastanelerde karşılaştıkları sorunları en aza indirebilmek için göreve geldiğimiz günden beri büyük gayret sarf ettik. Sağlık çalışanlarımızın çalışma şartlarında ve bir çok alanda iyileştirmeler yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Ancak yine de tüm bu yapılanları yeterli görmüyoruz. Bakanlığımız ve Genel Sekreterliğimizin imkanları dahilinde iyileştirmelere devam edeceğiz. Çünkü ilimizdeki tüm çalışanlarımızın özverileriyle, emekleriyle daha fazlasını hak ettiğini, her şeyin en iyisine layık olduğunu düşünüyor ve bunun için gayret gösteriyoruz. Dünyanın en zor ama en onurlu işlerinden birini yapan tüm hekim ve sağlık çalışanlarımızın “14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyor, sağlıkta bu günlere gelmemizdeki katkıları için kendilerine şükranlarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X