’14 Şubat’ta özel nikah

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü nikah tarihi seçen çiftlerin mutluluğuna ortak oldu.

’14 Şubat’ta özel nikah

14 Şubat Sevgililer Günü’nde evlilik akdi randevusu alan Hayel Koçak-Vacip Teke, Alev Pürnek-Haldun Beyaz çiftleri Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ın kıydığı nikahla dünya evine girdi. Belediye Meclis Dairesi’ndeki nikah öncesi salonu 14 Şubat çiftleri için süsleten Başkan Sadi Kurtulan, gençlerin mutluluklarını güzel bir sürprizle paylaştı. Başkan Kurtulan, genç çiftlerin aileleri ve yakınlarının katıldığı törende 14 Şubat Sevgililer Günü’nü hayatlarının tarihi olarak evlilik cüzdanına yazdıran çiçeği burnunda çiftlerin nikahlarını kıyarak, bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Evlilik cüzdanlarını gelinlere teslim eden Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, evliliğin sevgi ve saygıya ihtiyaç duyduğunu dile getirerek, aile kavramanın önemine dikkat çekti. Kurtulan, “Milletimizi ayakta tutan en güçlü olgu ailedir. Bu hayatta bırakacağımız en değerli mirasın aile olduğunu unutmamalıyız. Bu özel günün yeni bir yaşama adım atan gençlerimize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X