Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

14 yaşındaki gençten haber alınamıyor

Bursa’da, arkadaşıyla birlikte serinlemek için denize giren 14 yaşındaki gençten 17 saattir haber alınamıyor.

Bursa’da, arkadaşıyla birlikte serinlemek için denize giren 14 yaşındaki gençten

Edinilen bilgiye göre, ailesiyle birlikte İstanbul Fatih’ten Mudanya’nın Eğerce Köyü’ne tatile gelen 14 yaşındaki açık lise öğrencisi Mehmet Ali Türk, sahilde tanıştığı bir arkadaşıyla akşam 18.00’de denize girdi.

Türk’ün arkadaşı kıyıdan 40 metre kadar uzaklaştıklarını görünce geri yüzerek karaya çıktı. Ancak Mehmet Ali Türk gözden kayboldu. 

Türk’ün yakınları sahil güvenliğe haber verdi. Olay yerine gelen sahil Güvenlik, Yalova deniz polisi ve NAK ekipleri kaybolan genci bulmak için seferber oldu. 9 dalgıç denizde genci aradı. Suyun bulanık ve dalgalı olması arama çalışmalarını zorlaştırırken, genci arama çalışmaları halen devam ediyor.


Avatar Seç KAPAT
Nilüfer Belediyesi’nin çevre bilincini artırmak amacıyla okullar arası düzenlediği bitkisel atık
Sıradaki Haber Bursa’nın çevre kahramanları